Subscribe Twitter
<3 GET 10% DISCOUNT FOR 3 PIECES & ABOVE <3 FREE DELIVERY FOR ALL CONTACT LENSES & ANY PURCHASES ABOVE RM 100 <3 100% MONEY BACK GUARANTEE IF OUT OF STOCK <3 TERMS & CONDITIONS APPLY <3

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 8 August 2011

Pemenang Kasut Raya Giveaway

Hai, Fashionista!Link
Pemenang untuk Kasut Raya Giveaway from Almari Si Pari-Pari adalah Cik Asfz!!!

Beliau telah menambat hati juri dengan slogan ini;

SAYA MAHU KASUT RAYA DARIPADA ALMARI SI PARI-PARI KERANA rekaan kasutnya yang terkini, elegan serta menepati citarasa setiap remaja yang gemarkan fesyen.

Short, sweet & simple kan?

Buat pengetahuan kalian, ini bukanlah pertama kali Cik beliau menyertai contest/giveaway daripada Almari Si Pari-Pari.. Sebelum ini, beliau pernah menyertai kontes My Secret Wish from Almari Si Pari-Pari tetapi beliau tidak berjaya menggondol sebarang hadiah.. Berkat kecekalan beliau untuk mencuba lagi, tengok lah, beliau dah menang kali ini!




Bagi yang tidak bejaya, terima kasih kerana berani mencuba dan jangan serik untuk mencuba lagi! :D

Jumpa lagi di kontes akan datang! xoxo


Nota: Hadiah untuk pemenang-pemenang saguhati kontes My Secret Wish Contest from Almari Si Pari-Pari akan dihantar dalam minggu ini, Insya-Allah ;)

Tuesday, 26 July 2011

Kasut Raya Giveaway from Almari Si Pari-Pari

Hai, fashionista!



Anda tidak semestinya merupakan seorang blogger untuk menyertai giveaway ini.. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah;


1. Tag 10 orang rakan anda pada mana-mana gambar kasut di dalam mana-mana album SEPATU SI PARI-PARI di fan page ALMARI SI PARI-PARI..

2. Kemudian, maklumkan nama siapa yang telah anda tag di ruangan komen pada gambar yang telah anda tag kepada ALMARI SI PARI-PARI..

Contoh:

Hai, pari-pari! Berikut adalah nama-nama yang telah saya tag;

Akmall Arief/Eyka Meow/Farhana Fazli/Nur Intan/Syida Shukor (gunakan tulisan biru untuk nama-nama yang dinyatakan)

3. Kemudian, lengkapkan slogan berikut pada ruangan yang sama;

SAYA MAHU KASUT RAYA DARIPADA ALMARI SI PARI-PARI KERANA.....


Senang kan???


Tarikh tutup giveaway ini adalah pada 8 OGOS 2011..

Jadi, CEPAT SEBELUM TERLAMBAT! :D


P/S: Hanya seorang pemenang sahaja yang akan dipilih untuk menerima kasut raya pilihannya dan pemilihan pemenang akan dibuat berdasarkan kreativiti slogan yang telah diberikan..

SELAMAT MENCUBA!

Friday, 15 July 2011

AWAY NOTICE (15-17 JULY)

Good morning, fashionista! Today, I am going to Penang for my friend's wedding.. Therefore, any comments, e-mails or messages will be replied on this Sunday! Insya-Allah..


For those who want to make orders for shoes, you can still proceed it by filling these;


NAME:

ADDRESS:

PHONE NO.:

SHOE CODE/S:

SHOE PICTURE/S:

SHOE COLOR/S:

SHOE SIZES/S:

SHOE PRICE/S:


and make the full payment before this Sunday because I am going to process the orders on that day..


By the way, don't forget to include the shipping fee together with your payment and please inform me the time and date of the transaction after the payment is made ;)


SHIPPING FEES:

1 pair - RM 7

2 pairs - RM 10

3 pairs - RM 13


Thank you!


Happy shopping!


Account number: ERNIE SYAFIKA BINTI ZAMRI, 07160068971521 (CIMB BANK)

Contact number: 017-4966944

Thursday, 14 July 2011

Sepatu Si Pari-Pari

Hai, fashionista!


Pre-order untuk Sepatu Si Pari-Pari telah dibuka sekarang!


Nota: Sila melawat fan page Almari Si Pari-Pari untuk melihat koleksi sepatu yang ada! :D

Monday, 11 July 2011

Senarai Pemenang My Secret Wish Contest

Hai, Fashionista!

Maaf kerana lama tak update :')

Mesti kalian semua sudah tak sabar nak tahu siapakah pemenang My Secret Wish Contest yang telah dianjurkan oleh Almari Si Pari-Pari ini..



Berikut adalah nama-nama pemenang utama dan pemanang saguhati kontes ini;

PEMENANG UTAMA:

Hans Hanis


PEMENANG SAGUHATI

Farah Waheeda

Mrs Farhan

LinkKeputusan ini telah dibuat oleh hakim-hakim yang sangat strict ok! Hampir separuh daripada jumlah peserta kontes ini telah disenaraikan dalam senarai disqualified kerana mereka tidak meletakkan banner pada side bar blog dan entri penyertaan masing-masing serta tidak mengikut syarat-syarat yang telah diperuntukan oleh Almari Si Pari-Pari :')


Walaubagaimanapun, Almari Si Pari-Pari sangat berbesar hati untuk menambah satu lagi bilangan hadiah saguhati untuk peserta pilihan Almari Si Pari-Pari sendiri kerana entri beliau sangat short, sweet dan simple sekali!

Peserta yang dimaksudkan tersebut adalah.....

Lady Mariah


Kami harap, semua peserta kontes ini dapat berpuas hati dengan keputusan yang telah dibuat..

Bagi yang tidak berjaya, janganlah berputus asa..

Nantikan kontes atau giveaway seterusnya yaa! :D


P/S: Kepada Hans Hanis, Farah Waheeda, Mrs Farhan dan Lady Mariah, sila emelkan nama penuh, alamat tempat tinggal dan nombor telefon anda ke alamat emel di bawah;

almarisiparipari@hotmail.com


Friday, 1 July 2011

Senarai Hakim My Secret Wish Contest

Hai, Fashionista!

Kalian semua mesti tak sabar untuk mengetahui siapakah pemenang My Secrest Wish Contest by Almari Si Pari-Pari kan?

Memandangkan kontes ini hanya mempunyai 36 orang peserta, Almari Si Pari-Pari bercadang untuk menyediakan 1 hadiah untuk pemenang utama dan 2 hadiah lagi untuk pemenang saguhati..

Hadiah untuk pemenang utama belum dapat ditentukan lagi kerana para hakim yang bijak bestari masih dalam proses menilai entri-entri para peserta manakala 2 lagi hadiah saguhati adalah berupa perfume di dalam entri ini;

Hadiah untuk My Secret Wish Contest (For Her)

Berikut adalah senarai hakim untuk kontes ini;

1. Intan Nurul Fateha

2. Encik Psychopath

3. Syida Shukor

4. Hana Love Nest

5. Eyka Meow

Kalian boleh klik nama-nama mereka untuk membodek mereka di blog mereka :)

Thursday, 30 June 2011

My Secret Wish Contest

Hai, Fashionista!

Ini adalah entri 'sticky'..

Untuk membaca entri yang baru atau lama,
sila skrol dan skrol dan skrol ke bawah :D

**********~**********

Setiap di antara kita pasti ada 'Secret Wish' masing-masing, bukan?

Jadi, apakah 'Secret Wish' anda?

Jom kita kongsi bersama :)



Syarat-syarat untuk menyertai 'My Secret Wish Contest' ini adalah;

1. Like fan page Almari Si Pari-Pari.

2. Buat entri bertajuk My Secret Wish from Almari Si Pari-Pari dan dalam entri tersebut, nyatakan perfume kegemaran anda atau perfume yang anda inginkan serta sebab-sebabnya..

3. Lampirkan banner kontes ini pada entri anda dan link kan ia ke URL entri ini;

4. Letakkan banner tersebut pada side bar blog anda dan link kan ia ke URL blog Almari Si-Pari-Pari.

5. Setelah selesai melakukan ketiga-tiga syarat di atas, sila tinggalkan komen beserta link entri anda di entri ini.

6. Para peserta akan diadili berdasarkan kreativiti masing-masing.

7. Jika kontes ini kurang mendapat sambutan, Almari Si Pari-Pari akan menyediakan satu hadiah sahaja dan jika ia sebaliknya, Almari Si Pari-Pari tidak akan teragak-agak untuk menambah bilangannya.

Klik sini untuk melihat hadiah;
HADIAH UNTUK MY SECRET WISH (FOR HER)

HADIAH UNTUK MY SECRET WISH (FOR HIM)

8. Tarikh tutup kontes ini adalah pada 30 Jun 2011!


SELAMAT MENCUBA!



Nota: Kontes ini diinspirasikan daripada wangian Secret Wish by Anna Sui kerana ia berkonsepkan pari-pari.. Jom tonton video komersial Secret Wish ini!




P/S: Jangan lupa LIKE fan page Almari Si Pari-Pari yaa! :D

Thursday, 23 June 2011

FREE POSTAGE untuk setiap pembelian CONTACT LENS

Hai, Fashionista!

Mulai hari ini, Almari Si Pari-Pari tidak akan mengenakan sebarang cas penghantaran untuk pembelian contact lens sampai bila-bila! :D

Untuk melihat koleksi contact lens yang kami ada, sila klik gambar di bawah;



Harap Maklum

Hai, Fashionista!

Mulai hari ini, setiap pre-order batch akan ditutup pada setiap 15 dan 30 haribulan pada setiap bulan..

Sunday, 19 June 2011

Fairy's Sweet Couple Suits

ALL RM 60!







FOR MORE IMAGES, CLICK HERE;

ALMARI SI PARI-PARI



HAPPY SHOPPING! :D
Link

Thursday, 16 June 2011

Pre-Order until 30th June 2011



Price: RM 80
Material: PU Leather
Size: Free size
Colour: Brown, Red & Black


Note: You will receive jacket 2 weeks after the closing date..

Monday, 13 June 2011

Fairy's High Quality Pretty Long Dresses


A4625
RM 85


A4621
RM 75


Q7263
RM 65

FREE POSTAGE!!!

For more information, click here;

ALMARI SI PARI-PARI @ FACEBOOK

Friday, 10 June 2011

High Quality Rider Jacket



Price: RM 65

Available color: Brown & Black

Material: Leather

Size: M

Bust:90cm
Sleeves:57cm
Length:48cm

Size: L

Bust:94cm
Sleeves:59cm
Length:50cm

Status: Pre-Order



Nota: Kalau berminat, sila isi borang tempahan di bawah atau hubungi kami di facebook!

Wednesday, 8 June 2011

My Secret Wish Comes True

Hai, Fashionista!

Saya dah dapat Secret Wish saya!



Ini pula Secret Wish untuk para pemenang..



Bagi sesiapa yang belum menyertai kontes ini lagi, sila lah berbuat sedemikian dengan berpandukan entri ini sebelum 30 Jun 2011 kerana tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, siapa yang tahu? :D


SELAMAT MENCUBA!


Nota: Hadiah untuk pemenang lelaki belum disediakan lagi :)


Monday, 6 June 2011

Pink Rider Jacket

Hi, Fashionista!



For those who are interested in this PINK jacket, please inform me before this 15 June because I'm going to order it one for me as well :D

Product name: Pink Rider Jacket
Product price : RM 85 (PM me for best price)
Material: Faux Leather
Size: Free Size




Note: You can pay deposit RM 50 prior to purchase this jacket! ;)

Sunday, 5 June 2011

Fairy's Bohemian Long Dress

Hai, Fashionista!



What's your colour? :D

Product name: Bohemian Long Dress

Product code:C5-8835 (Black, Orange, Yellow, White)

Product price: RM 65 (including postage)

Material: Chiffon

Size: Free size
Waist: 88cm
Length: 128cm


Nota: Kalau berminat, sila isi borang tempahan di bawah atau hubungi kami di facebook! :D

Saturday, 4 June 2011

Fairy's Contact Lenses (RESTOCK!)

Hai, Fashionista!

 Cherry
 RM 25

 Dreamy
RM 25

 Dolly Black
RM 30

 Fairy
 RM 35

 Pop C
RM 25

Princess Nudy
RM 25


Klik pantun di bawah untuk menjamu mata anda;


Semestinya di Almari Si Pari-Pari :D

Tehee!


Nota: Kalau berminat, sila isi borang tempahan di bawah atau hubungi kami di facebook! ;)

Wednesday, 1 June 2011

Tempahan untuk Pen Perfume dibuka SEKARANG!




Antara jenis wangian yang boleh didapati dalam bentuk pen ini adalah;

 Angel Star by Thierry Mugler


 Bright Crystal by Versace


 Flora by Gucci


 Secret Wish by Anna Sui


 Fantasy by Britney Spears


 Daisy by Marc Jacob


 Siren by Paris Hilton


 Nina by Nina Ricci



 Lady Million by Paco Robanne


Lovely by Sarah Jessica Parker


Still by J.Lo

dan banyak lagi!

Untuk melihat jenis wangian yang lain, sila klik link di bawah ini;


Keistimewaan:

* Jenis Spray (bukan roll-on)
* Bau tahan lama
* Tiada unsur-unsur daripada haiwan
* 100% produk natural
* Mudah di bawa ke mana-mana
* Diinspirasikan daripada pereka wangian antarabangsa!


Harga:

1 batang = RM 20

* Harga termasuk cas penghantaran.
* Boleh nego kalau beli dalam kuantiti yang banyak..

Nota: Kalau berminat, sila isi borang tempahan di bawah atau hubungi kami di facebook!

Tuesday, 31 May 2011

Wild, Wild Zebra!


MAY257
RM 35


MAY263
RM 45


B011
RM 35

Kalau berminat, sila isi borang tempahan di bawah atau hubungi Almari Si Pari-Pari di facebook! :)

Khas untuk peminat warna KUNING!



MAY317
RM 35

Kalau berminat, sila isi borang tempahan di bawah atau hubungi Almari Si Pari-Pari di facebook! :D

Monday, 30 May 2011

My Secret Wish from Almari Si Pari-Pari


Susah sangat ke kontes ini?

Anda cuma perlu ikut syarat-syarat yang tertera di sini dan nyatakan nama perfume kegemaran anda serta terangkan sebab-sebabnya secara kreatif mengikut kreativiti tersendiri seperti contoh di bawah ini...

**********~**********

Saya suka perfume Nina by Nina Ricci kerana botol perfume ini berbentuk epal dan epal adalah buah kegemaran saya dan...


"AN APPLE A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY!" :D


Jadi, apakah perfume kegemaran anda?

Jom kongsikan bersama Almari Si Pari-Pari @ My Secret Wish Contest :D


**********~**********

Senang kan? :D

SELAMAT MENCUBA!

Saturday, 28 May 2011

The Cheetah's Collection

Hai, Fashionista!

Anda obses dengan harimau bintang?

Kalau ya,jom lihat koleksi terbaru daripada album

The Cheetah's Collection @ Almari Si Pari-Pari!

A1472
RM 35

A4061 - khaki
RM 65
A4061 - grey
RM 65

Borang Tempahan

Name:
Home Address:
Email Address:
H/P Number:
Item Code(s):
Postage Method Pos Ekspres
Pos Laju

Form provided by Freedback.