Subscribe Twitter
<3 GET 10% DISCOUNT FOR 3 PIECES & ABOVE <3 FREE DELIVERY FOR ALL CONTACT LENSES & ANY PURCHASES ABOVE RM 100 <3 100% MONEY BACK GUARANTEE IF OUT OF STOCK <3 TERMS & CONDITIONS APPLY <3

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 1 July 2011

Senarai Hakim My Secret Wish Contest

Hai, Fashionista!

Kalian semua mesti tak sabar untuk mengetahui siapakah pemenang My Secrest Wish Contest by Almari Si Pari-Pari kan?

Memandangkan kontes ini hanya mempunyai 36 orang peserta, Almari Si Pari-Pari bercadang untuk menyediakan 1 hadiah untuk pemenang utama dan 2 hadiah lagi untuk pemenang saguhati..

Hadiah untuk pemenang utama belum dapat ditentukan lagi kerana para hakim yang bijak bestari masih dalam proses menilai entri-entri para peserta manakala 2 lagi hadiah saguhati adalah berupa perfume di dalam entri ini;

Hadiah untuk My Secret Wish Contest (For Her)

Berikut adalah senarai hakim untuk kontes ini;

1. Intan Nurul Fateha

2. Encik Psychopath

3. Syida Shukor

4. Hana Love Nest

5. Eyka Meow

Kalian boleh klik nama-nama mereka untuk membodek mereka di blog mereka :)

6 komen pari-pari cantik:

syufaa said...

waahh..rmai!
hehe..moga ade rzki.. :D

✿ cikcimi said...

intan ! akmal ! hana ! eyka !
bagi cimi menang ! hahaha. :P
erk syida cimi tak kenal ag. :D

Hans said...

alamak
nak kena bodek ke?
hehehe
bodek sini je lah
oit,bagi la aku menang wahai juri2 sekalian
perfume aku nak habis dah nih
hahahahaaha

Cik Domo said...

sis intan, akmal, eyka..
pelez kasi asfz menang...
miahahaha~

korangkan chomel,cantek, kacak dan gorgeous..ehhe XD

Ms.Az said...

macam best je..para hakim nih.. smua comel2.. *ayt bodek. hehe

meaw said...

waaaa,ramainya...sengit ni,hehe :D

Borang Tempahan

Name:
Home Address:
Email Address:
H/P Number:
Item Code(s):
Postage Method Pos Ekspres
Pos Laju

Form provided by Freedback.